Voor de trein liefhebber

Deze pagina is speciaal voor de trein liefhebber. Van diverse locomotieven uit het binnen- en buitenland kunnen we een gravure maken op 5mm dik plexiglas. De modellen zijn fraai gedetailleerd en zijn schaal 1:50. Grotere schalen bijvoorbeeld 1:35, 1:30 of  nog groter zijn op aanvraag. Voordat je naar de winkel gaat is het belangrijk om te beslissen welke uitvoering je wilt hebben. Hieronder wordt uitgelegd welke uitvoeringen mogelijk zijn.

UITVOERING : alleen gravure

 Bij de deze uitvoering ontvang je alleen de 5mm dikke plexiglasplaat met daarop de gravure van de desbetreffende locomotief.         De maten worden aangegeven in cm en lxhxd = lengte x hoogte x dikte. 

UITVOERING : Met standaard

 Je ontvangt de gravure en een aluminium profiel met 2 plexiglas voetjes. Het aluminiumprofiel is zo gemaakt dat je naderhand zelf een ledstrip kunt aanbrengen.

UITVOERING : met 4.5v usb verlichting

Je ontvangt de gravure de standaard en een 4.5v warmwitte ledstrip met een usb stekker. Deze uitvoering kun je aansluiten op een usb poort of op een usb voeding. De usb voeding wordt niet meegeleverd.


NU ACTIE OP EEN AANTAL MODELLEN MET USB VERLICHTING

HET BETREFT HIER MODELLEN SCHAAL 1:50 EN ZIJN 42CM LANG EN 15CM HOOG.
NU VOOR EUR 22,75

UITVOERING : met 12v verlichting inclusief voeding

Je ontvangt de gravure de standaard en een 12v warmwitte ledstrip met een stekker een korte verbindingskabel en een 12v voeding die op het 220v huisnet past.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam porttitor augue a turpis porttitor maximus. Nulla luctus elementum felis, sit amet condimentum lectus rutrum eget.